O nama

Profesionalnost, iskustvo, sigurnost i kvalitet. Perfect rent a car.

PERFECT rent a car

Perfect doo Tuzla je renomirana rent a car agencija, pozicionirana u samom vrhu bosansko-hercegovačkog tržišta, koja svoje postojanje zasniva na dugogodišnjem školovanju, iskustvu, znanju i radu menadžmenta i uposlenika. Vodeću poziciju osiguravaju nam znanje, pouzdanost, iskustvo, tradicija, inovativnost i praćenje svjetskih trendova automobilske industrije i ugodnog/sigurnog putovanja. Mi smo stručan i ljubazan, mladi tim ljudi, koji će u svakom trenutku izaći u susret klijentu i učiniti sve da bude zadovoljan nasim uslugama. U prilog ovome govori veliki broj stalnih klijenata, koji nam redovno ukazuju svoje povjerenje birajući vozilo iz naše ponude.

Sjedište firme nalazi se u Tuzli, a najam vozila možete realizovati kako u centrali, tako i u poslovnici na Međunarodnom aerodromu Tuzla, kao i na zahtev, u bilo kojem gradu BiH i Evrope. Poučeni istančanim željama naših dugogodišnjih klijenata, koncentrisali smo se na rent a car usluge koje zadovoljavaju i najzahtjevnije klijente.

Naš vozni park se sastoji od potpuno novih vozila svih kategorija. Sva vozila su full kasko osigurana, bez učešća u šteti, posjeduju opstu i mobilnu garanciju, svu zakonom propisanu opremu i ne prelaze starosnu dob od 2 godine. U našoj floti na raspolaganju Vam nudimo putničke automobile renomiranih svjetskih proizvođača koji pružaju apsolutni komfor, sigurnost i brzinu, kako u gradskoj, tako i vangradskoj vožnji. Sva vozila su pripremljena za potpuno uživanje: klima A/C, muzika (Bluetooth, USB, MP3 player), alarm, centralna brava sa daljinskom komandom, AIR BAG za vozača i suvozača, električni podizači stakala…

Ukoliko želite najpovoljniju rent a car agenciju u BiH – pozovite nas

Tel/Fax: +387(0) 35 255 535

GSM/Viber: +387(0) 61 101 701; +387(0) 61 104 108; +387(0) 61 151 500;
+387(0) 61 179 444; +387(0) 61 805 805 +387(0) 62 797 070

ili pošaljite e-mail info@perfect.ba
te nas posjetite www.perfect.ba

Iznajmljivanje vozila sa vozačem, kao i transferi sa aerodroma u bližem i daljem okruženju ili bilo koje druge destinacije, samo su dio usluga koje pružamo kako bi za Vas obezbijedili siguran i pouzdan prevoz do konačnog odredišta. Želite li iznajmljivanje luksuznih vozila, mi smo tu za Vas! Kao posebnu uslugu izdvajamo dugoročni najam automobila. Ova usluga je namijenjena prije svega pravnim licima, ali je isto tako dugoročni najam vozila dostupan i za fizička lica, te podrazumijeva posebne popuste u pogledu cijenovnika.

Svojom kvalitetom i odabranom ponudom obraćamo se uglavnom poslovnim i porodičnim ljudima sa manjkom vremena i viškom obaveza, kao i turistima sa istančanim ukusom, te pravnim licima.

Naš moto je A better way to progress… i upravo ova rečenica oslikava naš odnos prema Vama – Gdje god da odete mi brinemo za vas! Sa nama ste sigurni! I ne samo to. Na raspolaganju smo Vam 24 sata dnevno svih 365 dana u godini, pri čemu Vam garantujemo vrhunsku uslugu i kompletnu tehničku podršku!

TRANSFER DO ŽELJENE DESTINACIJE

Perfect rent a car za Vas organizuje sve vrste transfera uz maksimalan komfor putnika, sa prevoznim sredstvima koja garantuju najviši nivo bezbjednosti i udobnosti.

Prevoz putnika se odvija brzo, sigurno, a na destinaciju Vas dovodimo u dogovoreno vrijeme, sa željenim brojem saputnika i uz potrebni broj zaustavljanja. Za višednevne izlete, vozilo sa vozačem ostaje sa Vama, spremno za lokalne obilaske.

Ukoliko za partnera na putovanju izaberete Perfect rent a car, putovaćete  klimatiziranim vozilima kapaciteta 8+1 sjedište, luksuznim automobilima kapaciteta 4+1 sjedište ili vozilom prema Vašem izboru. Sva vozila su potpuno nova, posjeduju najviši nivo opreme, a Vi se možete prepustiti uživanju u vožnji.

Procjena troškova formira se na upit, u zavisnosti od vremena angažovanja i planirane rute, odnosno kilometraže.

Možemo Vam ponuditi usluge:

– transfera putnika do/od aerodroma, autobuske ili željezničke stanice

– transfera putnika do željenih destinacija u zemlji i inostranstvu

– transfera uposlenika na seminare, tim building sesije ili zajedničke proslave

– organizacije izleta i ekskurzija po želji

– organizacije transfera uz uslugu stručnog vodiča

– polaska sa kućne adrese. 

BESPRIJEKORAN VOZNI PARK!!!

SIGURNOST VOŽNJE– Vas i Vaših suvozača, zauzima posebno mjesto u našem sistemu djelovanja. Posebna pažnja se pridaje urednom održavanju vozila kao i pripremi za sve sezonske uslove vožnje.

REDOVNO ODRŽAVANJE– kompletnog voznog parka se vrši prema pravilima i procedurama proizvođača vozila, a otklanjanje svih uočenih kvarova se vrši isključivo originalnim rezervnim dijelovima.

ODGOVARAJUĆA SEZONSKA I OSTALA OPREMA– za sve automobile u skladu sa zakonskim propisima za redovnu i dodatnu opremu (rezervni točak, reflektirajući sigurnosni prsluk, dizalicu, prvu pomoć,…) uz idealnu pripremljenost za trenutne sezonske uslove.

PERFECT ASSISTENCE 24h– iako zvuči nevjerovatno, ali i pored idealnog održavanja vozila mogući su zastoji u eksploataciji i eventualni kvarovi za vrijeme trajanja najma vozila. Nemojte se brinuti, Perfect assistance 24h garancija mobilnosti Vam osigurava ekspresno otklanjanje kvara ili zamjensko vozilo kako bi vaš užitak bio potpun.

Misija:

  • Zadovoljstvo klijenata
  • Ljubaznost osoblja
  • Prihvatljive cijene
  • Dostupnost usluga 24h dnevno
  • Poslovnost bez granica

 

Nagrade:

  • Direktor Perfect rent a cara Azur Avdić – Menadžer godine 2011. u BiH
  • EUFOR zahvalnice od strane: Austrian Army HQ, Portuguese Army HQ, Sweden Army HQ
  • SFOR certificates

Back to top
error: